We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

https://youtu.be/LyvEvpjXV74

Super lieve 3 jarige zwarte merrie te koop van Toto jr x Davino VOD
Deze super lieve zwarte merrie van Toto jr is heel erg mens gericht. Ze is goed in de hand en kan makkelijk met andere paarden in de groep. 
We zijn eind van de zomer begonnen met de beginselen van zadelmak maken maar daar blijkt ze moeite mee te hebben. Met singel lopen doet ze goed en vindt ze niet spannend meer. Daarin kunnen we haar mooi bijzetten en bit accepteert ze ook goed. Met zadel bouwt ze spanning op dus daar zit nog werk in. Deken op hebben we 2x geprobeerd maar dat vind ze ook echt heel spannend dus hebben we niet meer gedaan. 
Door haar mooie papier zou ze ook een zeer goede fokmerrie kunnen worden. Half broers en zussen van haar moeder bewegen net als zijzelf met veel kracht en swung.  
Ze is klinisch en röntgenologisch +hals en rug helemaal goed gekeurd zonder bemerkingen. Ze heeft als jaarling een wond op haar linker achter sprong opgelopen. Die heb ik tegelijkertijd met de keuring voor de zekerheid laten scannen maar dat is enkel oppervlakkig huid en niks binnen in ooit beschadigd.

Dit is zeker geen beginners paard maar iemand die tijd wil steken en haar de tijd wilt geven gaat ze een prachtig dressuur paard worden.
Ze heeft echt nog meer vertrouwen nodig.

Entingen zijn goed in orde. Ze is ontwormd en de smid kent ze inmiddels ook. De tandarts is ook 2 maanden terug geweest.

Stamboom

Vader Toto JR
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Davino V.O.D.
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.