We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij doen de bemiddeling voor de plaatsing naar een goed nieuw tehuisje voor dit paard: in opdracht voor een klant verkopen wij vanaf Stal Doorstap de prachtige ruin Wexford.                        

Wexford is  bij ons een zeer vriendelijk en ontzettend nuchter paard , zowel de omgang als tijdens het rijden. Wexford is braaf, werkwillig en niet kijkerig,  waardoor hij naar ons inzien geschikt is voor iedere ruiter. Zijn stokmaat van ca. 1,64 maakt hem zeer geschikt voor wat grotere ruiters, maar hij kan bij ons zelfs door een beginnend kind worden gereden. Op de weide bij ons komt hij je begroeten wanneer je aan komt lopen ,om even met je te knuffelen en hij loopt daarna dan ook braaf mee naar de poetsplaats waar hij netjes stilstaat tijdens het poetsen en zadelen. Wexford is hier braaf bij de hoefsmid. Hij is in bezit van een paspoort met chip en stamboom van Dawn Approach x Galileo.                   

Is bij ons  verkeers,- en trailermak. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.                 

Is geboren 21 april 2016. Wat een knap snoetje heeft hij , vind je niet?                         

Prijs: €4.750,- incl zadel en hoofdstel compleet                        

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?
Het is ook mogelijk zo je aankoop paard te leren kennen, als het bij ons gestald staat is lease voor aankoop mogelijk.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.