We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden; Super lieve, sprekende, allround merrie. Echt een damespaardje!

Na lang nadenken hebben we besloten om onze Zsa Zsa te verkopen en te zoeken naar een forever home.

Over Zsa Zsa;
Zsaasje (zoals we haar altijd noemen) is een ontzettend aanhankelijke merrie die geniet van alle aandacht, het liefst wordt ze de hele dag vertroeteld. Haar afstamming is Flemmingh x Osmium x Ahorn Z.

Ze is heel fijn gebouwd en een plaatje om te zien. Ze heeft het predikaat stermerrie, wat haar ook geschikt maakt voor de fokkerij. Ze heeft recent een super knap en gezond veulen van de hengst Glamourdale gekregen.

Zoals bovenaan al benoemd kun je Zsa Zsa overal voor inzetten! Ze kan een leuke dressuur proef lopen (L1 geklasseerd en kent wat oefeningen van het M), een sprongetje maken en ze vindt buitenritten leuk! Ze is lekker voorwaarts, maar ondanks dat ook zeker geschikt voor de beginnende ruiter.

Verder is Zsa Zsa super braaf op vreemd terrein en gaat ze makkelijk op de trailer. Ze is helemaal gezond, heeft geen stalgebreken en is braaf bij de smid en tandarts.

Wat we zoeken voor Zsa Zsa;
Vooral een heel fijn thuis waar ze samen met andere paarden kan staan, genoeg weidegang heeft en heel veel liefde krijgt. Ergens waar ze nooit meer weg hoeft. Ze gaat alleen naar een 5* huisje!

Video via Whatsapp.
Normale prijsklasse, een goed tehuis vinden we het meest belangrijk.

Voor meer informatie kun je altijd;
- Appen naar; 0623438250 (Daan) (Gelieve niet te bellen i.v.m. werk)
- Bellen naar; 0614482522 (Mariëlle, eigenaresse)

Stamboom

Vader Flemmingh
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Osmium
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Ahorn Z
m.m.m.