We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens tijdsgebrek en stopzetting van de sport verkopen wij onze getalenteerde en mooie sportpony Goldwin's Hoeve Valentina (Hagelkruis Valentijn X Orchard D’Avranches). Samen met FEI pony ‘Goldwin’s Hoeve Movie Star’ was Valentina één van de jeugdpony’s van Nederlands en Europees kampioen (Young Riders en U25), Marten Luiten. 

Valentina werd dan ook steeds correct bereden en kent alle oefeningen tot het hoogste niveau. Ze is de ideale leerpony voor een ambitieuze ruiter die met haar opnieuw prijzen wil pakken. In Nederland bevestigde ze reeds door Z2 +40 te lopen. 

Valentina is heel eerlijk en betrouwbaar, gaat makkelijk op de trailer en is over het algemeen heel makkelijk in de omgang. Ze is ook braaf buiten (bos en strand) maar gaat het liefst in groep. Tussendoor een sprongetje met haar maken kan ook. 

We zien haar het liefst bij een ruiter die al wat ervaring heeft en die met de juiste begeleiding verder wil groeien in de dressuursport. 

We hebben een recent filmpje en sturen dit graag toe bij verdere interesse. (aan de advertentie konden we enkel een URL toevoegen)

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.