We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze knapperd heeft de naam Pep. Het is een zoon van de hengst floriscount. Pep is een opvallende verschijning vooral door zijn stoere voorkomen maar hele vriendelijke uitstraling. Het is een paard die veel front heeft hoog op zijn benen staat en beschikt over een fijn achterbeen gebruik, dat makkelijk onder treedt. Als hij beweegt heeft hij veel techniek en veel afdruk.

Pep heeft in de opfok gestaan en ook daar altijd in de hand geweest. Hij is gewend met anderen paarden te staan en dit gaat dan ook goed, vriendelijk en niet dominant. Op dit moment staat hij alleen in de paddock en ook dit gaat goed. Hij heeft totaal geen hengsten gedrag en is een paard die aanhankelijk is en veel rust uitstraalt. Pep vind het fijn als je met hem bezig bent. Op de trailer lief . 

Verder staat hij mooi op zijn voeten en heeft geen stal gebreken. Het is een paard dat veel aanleg heeft voor de toekomst. We zoeken een fijn plekje voor hem.  De prijs is gebaseerd op het feit dat hij een bemerking heeft op de röntgenfoto's . Hij heeft 1 minder mooie rug en hals foto's. Dit hoeft geen belemmering te zijn voor de toekomst.  voor vragen bel gerust.
De foto's mogen opgevraagd en ingezien worden bij interesse en na gekeken worden. Evt. opnieuw foto's maken mag maar zijn dat op eigen kosten. Hij is gekeurd bij zeer erkende dierenarts. Rapport aanwezig. 
Voor vragen over hem bel of mail gerust!

Film op aanvraag via whatss app. 
jessica : 0612183382
chantal: 0610114630
mail: info@dressuurstal-nijpjes.nl
info over zijn stamboom en familie hieronder:

Hij is geboren 30 maart 2020, van de Grand Prix Oldenburgse hengst Floriscount (=Florencio x Donnerhall x Walldorf x Tin Rocco x Vollkorn xx) x Clarinetty van Upperville x Ninetty van Zep x Commandant. De FN-fokwaarde van Floriscount is: 128 en bij jonge paardenproeven 141 en internationaal 138 (93%). De moeder  is de voorlopig keurmoeder Clarinetty, een halfzuster van Zware Tour paard Aninetty (Elegant) en de M1 merrie Taninetty (Negro). De preferente keur sportdressuur grootmoeder, Ninetty (Zep) is een halfzuster van het Z1-dressuurpaard Linetty (Elegant) en grootmoeder van het Grand Prix dressuurpaard Next One (Bismarck) en M2 dressuur Samba (Lancet). De moederlijn bracht ook voort de kampioenshengst Karolus Magnus (Habanna) en de goedgekeurde hengst Chablis (Upperville) en de Z2 dressuurmerrie Sinetty (Cabochon). De halfbroers ,  ItisM (Manon van Woudenbergh) en Lance (Remy Bastings) van resp. Alexandro P en Eyecatcher kregen een uitnodiging voor de nationale veulenkeurig in Ermelo.Een halfzuster, Klarinetty (Alexandro P) werd nationaal kampioen bij de driejarigen 2019.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.