We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart zijn we op zoek naar een nieuw 5 sterren plekje voor Le Niro vanwege beëindigen van de hobby van onze 15 jarige dochter.

Tijdens het maken van de röntgen foto’s zijn we er achter gekomen dat hij een bemerking heeft in zijn hals en rug, waardoor hij niet meer geschikt is voor de hogere/ intensievere dressuur sport. Des ondanks is hij zeker niet minder aantrekkelijk voor de recreatie ruiter.

Le Niro is een 6 jarige gitzwarte ruin met een gouden karakter. Zijn stokmaat is ongeveer 1,68. Hij is regelmatig mee op wedstrijd, bos, buiten en strandrit geweest. Hij is zeer makkelijk alleen te laden en is braaf op de trailer en vreemd terrein . Kent de oefeningen tot het Z.
Le Niro is zeer knap, betrouwbaar, lief. Braaf op de poetsgang, bij hoefsmid en tandarts etc.
Le Niro heeft alle entingen gehad, gaat regelmatig naar de hoefsmid en tandarts.

Hij is een afstamming van De Niro x Sir Sinclair x Ferro.

Dus ben jij op zoek naar een super lief en mega knap recreatie paard waar je eindeloos kunt genieten, dan is deze topper misschien wel wat voor jou!! Handelaren en maneges hoeven niet te reageren Bij interesse graag appen naar: 0621861980

Liever niet mailen.

Stamboom

Vader De Niro
Vader van vader Donnerhall
v.v.v. Donnerwetter
m.v.v. Ninette
Moeder van vader Alicante
v.m.v. AkzentII
m.m.v. Wiesenelfe
Moeder Wendelin
Vader van moeder Sir Sinclair
v.v.m. Lord Sinclair I
m.v.m. Krishna
Moeder van moeder Kerrodelin
v.m.m. Ferro
m.m.m. Wendelin