We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Killy is een 7-jarige merrie v. Etoulon VDL van 170cm. Ze loopt nu B maar kan doorgroeien naar het L of M, wat te zien is in trainingen waar ze een parcours van 1.20 ook aan kan. Ook zeker geschikt voor cross ofeventing, als je het maar vaak genoeg oefent en herhaalt met veel rust en beleid. 

Killy is een eerlijk paard en vrij makkelijk in de omgang als het gaat om het zijn met andere paarden of omgaan met veel prikkels op een wedstrijd. Het is een paard met veel karakter en pit aan wie je mag laten weten dat ze af en toe moet luisteren. Ze is een flexibel en goed te rijden paard met een rustige hand en veel potentie voor de springsport of eventing. Met springen wordt ze erg fanatiek en moet je goed kunnen rijden, ze heeft een flinke aantrekking op de sprong. Ook zal ze nooit weigeren om de ruiter niet teleur te stellen. Dit is typerend voor Killy, want ze zal alles doen in het belang van de ruiter. Met buitenritjes in haar eentje zal ze af en toe opkijken van kleine dingen, maar zo gaande in het proces leer je al deze kanten van haar kennen en is ze een heel prettig buitenpaard. Bij de hoefsmid is ze relaxed en ook bij het trailer laden is er niet meer nodig dan een beetje druk van achter. Alleen bij het scheren is er sedatie nodig. Ze wordt verkocht vanwege studie en buitenlandse uitwisseling van de ruiter. Killy is geschikt voor de overgang van wedstrijdpony naar paard. Killy is klinisch en röntgenologisch volledig goedgekeurd inclusief hals en rug. opnieuw keuren toegestaan kk. Handelaren hoeven niet te reageren we gaan voor de liefdevolle fijne plek!

Filmpjes zijn opvraagbaar en voor meer info graag telefonisch na 18.00 uur op 0643799196

Stamboom

Vader Etoulon
stb
Vader van vader Toulon
v.v.v. Heartbreaker
stb preferent
m.v.v. Nikita
Moeder van vader Utareusa
stb elite preferent
v.m.v. calvaos
stb keur
m.m.v. Brigitte
sta ster preferent
Moeder Ursakilly
stb ext
Vader van moeder Quidam de Revel
erkend
v.v.m. Jalisco B
m.v.m. Dirka
Moeder van moeder Kokylly
stb keu
v.m.m. Goodwill
stb
m.m.m. Sakilly
stb keur preferent