We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij zijn op zoek naar een 5 * huis voor onze lieve betrouwbare sportpony Hattrick Today Wonder. Wij bieden Hattrick te koop aan wegens beëindiging van de sport ivm studie.

Hattrick is een prachtige allround New Forest pony met een geweldige uitstraling een gouden karakter. Hij heeft 3 fantastische gangen en is ruim in zijn beweging. Hattrick is een e-pony en meet 155,0 cm.  Hattrick is een pony die zowel geschikt is voor dressuur als springen. Momenteel is hij M2 + 4 en L springen + 6.  Hattrick kent alle oefeningen van de Z2. Naast dressuur en springen is hij ook diverse malen gestart op een oefencross. Hij is meerdere malen op de Geldersche kampioenschappen uitgebracht, zowel in de dressuur (B, L, M) als het springen. Daarnaast heeft Hattrick ook in het 4-tal meegelopen.

Hattrick heeft een fantastisch karakter, hij is eerlijk,  200% bomproof en verkeersmak. Je kunt met hem alleen het verkeer in en hij is niet bang voor groot verkeer, zoals trekkers en vrachtwagens. Daarnaast schrikt hij niet van geluid. Naast de stal staat een oefenruimte voor een bandje, hij is dus gewend aan drumstellen etc. Hij is nergens van onder de indruk. Hattrick is een geweldige pony en is makkelijk te rijden. Hij geschikt voor zowel een beginner als een gevorderde fanatieke ruiter.

Hattrick heeft geen stal gebreken. Hij is sociaal en kan goed met andere paarden en pony’s.  Hij is jaarlijks ingeënt, ontwormd en naar de tandarts geweest. Hij is makkelijk te laden en is superbraaf bij de hoefsmid en tijdens het scheren. 

Op 19-1-2018 is Hattrick klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Keuren is toegestaan k.k.

Overname van hoofdstel, zadel, dekens, peesbeschermers etc is mogelijk. Filmpjes op aanvraag. Handelaren hoeven niet te reageren.
Bij serieuze interesse en voor meer informatie bel of app: 06-53686464   

Stamboom

Vader Make My World
Vader van vader Brandy XIII
v.v.v. Beaucandan Brendan
m.v.v. Rossum's Bonny
Ster pref
Moeder van vader Long End's Sergio's Fiona
Kroon
v.m.v. Oosterbroek Sergio
Keur
m.m.v. Long End's Fiona
pref
Moeder Hattrick Geena
Ster pref
Vader van moeder Valentino
Pref
v.v.m. Vernons Vineyard
m.v.m. Feldhof's Madeira
Moeder van moeder Sintels Charly
Ster
v.m.m. Igor
m.m.m. Hol Maren Aphrodite