We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zilviette is een mooie grote vierjarige merrie die netjes is opgeleid.
Ze komt uit een supergoede moederlijn. halfbroers en zussen springen winnend 1.50 en 1.40. Overgroot moeder is Olympic sunrise die Olymische spelen heeft gesprongen met Rob Ehrens.
Super interessant dus ook voor de fokkerij. 

Ze is goed onder het zadel, kan al een parcour springen met onze dochter van 14 jaar. Ze is makkelijk nageeflijk te rijden en goed aan de hulpen. Ook is ze al meerdere malen van huis geweest en is makkelijk te laden en op de wasplaats en heeft geen stalgebreken, ze kan goed met andere paarden. Wel is is nog slap van achter en galoppeert een beetje komisch. We wilde haar eigenlijk aanhouden voor onze dochter maar het paard spring met erg veel macht en vermogen en is erg groot voor haar. ze heeft meegereden met 4 jarige competities van het voorjaar en ook prijzen gereden en ook hebben ze oefenparcoursen gesprongen wat erg goed ging maar als het nog hoger wordt wordt het voor de combinatie iets to much helaas.

echt een beter springpaard. Filmpjes van concours en onder het zadel op aanvraag

Stamboom

Vader zapetero
Vader van vader chin chin
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Julliette
Vader van moeder calypso
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder OLYMPIC SUNRISE
1.60
v.m.m. FLANEUR
m.m.m. V SELIM