We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mack is een 5 jarige ruin die momenteel wordt doorgetraind als sportpaard. Mack laat zien dat hij talent heeft voor het hogere werk. Wel heeft Mack een ruiter nodig die consequent en duidelijk is.
Mack is een vriendelijk maar dominant paard die bij weinig uitdaging de ruiter kan gaan testen. Hierbij is hij niet gemeen!

Helaas is dit voor mij wel de reden van verkoop. Zelf ben ik niet de ruiter die bij Mack past, ik ben niet consequent genoeg. Super jammer want het is echt het liefste, leukste en grappigste paard dat er is. Echt een mega grote knuffel op de grond, hij houdt erg van aandacht. 

Mack is een nuchter paard wanneer het gaat om vreemde dingen. Hij zal kijken maar is totaal niet snel onder de indruk. Dressuurmatig wordt hij nu doorgetraind door een ervaren ruiter. Dit gaat super goed, hij groeit iedere week en laat zien dat hij veel talent heeft. Mack loopt op dit moment M niveau en laat zien dat de oefeningen voor hem geen probleem zijn. 

Ik zoek voor Mack echt een super goed adres waar hij bij een ambitieuze ruiter een top toekomst tegemoet gaat. 

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen. 

Stamboom

Vader In Style
Vader van vader Eye catcher
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Sissy
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zinnia
Vader van moeder Houston
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Goodluck
v.m.m.
m.m.m.