We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Elton V is een grote ruin die momenteel ZZ-licht loopt en winstpunten behaald. Elton is een braaf, bewerkbaar paard met een top karakter. Hij zal nooit bokken of steigeren en wil altijd voor je werken. Hij is fijn te rijden met zowel trens als met stang & trens en heeft een uitzonderlijk goede stap. Ook in de omgang is Elton een toppaard, hij is geduldig en houdt van aandacht. Momenteel staat hij samen met een pony in de wei en dat gaat goed. 

Elton hebben wij 8 jaar geleden gekocht en heb ik vanaf de B opgeleid tot het ZZ-licht. Hij heeft mooie prijzen op zijn naam staan zoals: Brabants kampioen klasse L1, 3e plaats op de Brabantse kampioenschappen L2, Brabants kampioen viertal klasse Z en tweede op het NK. 5e plaats op de Brabantse kampioenschappen in de M1 en 15de op het NK. Ook veel kleine wedstrijden zijn gewonnen door Elton. 

Elton zou ideaal zijn als leerpaard of voor de overgang van pony naar paard. 

Wilt u meer weten en zien over dit fantastische paard? 
Graag contact via whatsapp: 06-48873172

Stamboom

Vader vivaldi
Vader van vader krack c
v.v.v. flemmingh
m.v.v. gicara II
Moeder van vader renate-utopia
v.m.v. jazz
m.m.v. darla-utopia
Moeder olinda
Vader van moeder balzflug
v.v.m. habicht trak
m.v.m. balzjagd
Moeder van moeder belinda
v.m.m. stb-h uniform
m.m.m. violet