We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super brave D Pony te koop.

Vanwege het bereiken van de 18-jarige leeftijd van onze dochter bieden wij onze D-pony Aaldonk’s Sibora aan. Sibora is een 14-jarige Welsh merrie, voor wie wij op zoek zijn naar een nieuw 5- sterrenhuisje.  Sibora is Z1 dressuur geklasseerd. Ze is een correct afgerichte pony, rij technisch is ze moeilijker nageefelijk te rijden voor een beginnende ruiter. Maar door haar brave karakter is ze zowel geschikt voor een gevorderde of een beginnende ruiters.

Ook op buitenrit/ strandrit gaat ze graag mee. Dit kan alleen maar ook met andere paarden. Ze is verkeersmak. We nemen haar regelmatig te voet mee naar de clubles. Ook is ze braaf bij hoefsmid, tandarts etc. Verder is Sibora gezond en vrij van stalgebreken.
Sibora heeft een periode meegelopen in een 4-tal. Hierbij zijn ze in 2019 Limburgs en Nederlands kampioen geworden. Ze is braaf in omgang met andere paarden en pony’s. Wel kan ze enigszins merrie gedrag vertonen in weidegang.

Ze is in 2017 bij aankoop klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Ook zijn er recent foto’s gemaakt van de voorbenen. Foto’s op aanvraag en overkeuren k.k. Bij serieuze interesse video op aanvraag.
Handelaren hoeven NIET te reageren!

Contact via: 06-40259362 of 06-28146951. Door de weeks graag bellen na 18:00 i.v.m. werk. Whatsapp contact graag via 06-40259362.

Stamboom

Vader First stayerhof's ramzi H
Vader van vader FS harry poter
v.v.v. FS don't worry
m.v.v. davina
Moeder van vader HWR Delilah
v.m.v. Jacobspeel's rocky
m.m.v. Rufina NPA STB
Moeder Aaldonks sanne
Vader van moeder Bokkesprong casjmier
v.v.m. Downland Folklore
m.v.m. Bokkesprong Cayenne
Moeder van moeder Aaldonks suzan
v.m.m. Kooihuster Folkert
m.m.m. Archpora