We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige grote werkwillige ruin te koop!
Bij ons genoemde JJ is begin vorig jaar getraind tot Z niveau en dan ook stang en trens bevestigd. JJ is een fijn werkwillig paard.
Word momenteel bij ons dressuurmatig gereden op B/L niveau, omdat het ons ontbreekt aan een ruiter van hoger niveau. JJ heeft drie mooie ruimen gangen en is een fijn leergierig paard.
Dat hij zelf meer kwaliteiten heeft, heeft hij zeker al bewezen tijdens zijn training en zien hem dan ook graag gaan naar iemand die hem wil gaan inzetten voor de sport en of actief dressuur werk. Al dan niet hebben wij hem wel ook goed kunnen trainen met een ruiter van B/L niveau, zeker ook een mooi paard voor de overgang van pony naar paard.
JJ is een nakomeling van de bekende hengst Everdale die al veel heeft mogen bereiken in zijn leven en staat er dan ook bekend om zijn goede nakomelingen. 
JJ is bij ons netjes onderhouden bij de hoefsmid, staat momenteel niet op ijzers voorheen enkel voorbeslag. Is netjes geënt tegen Influenza en Rhino en tijdig ontwormt.
JJ is recent röntgenologisch goedgekeurd inclusief rug en hals.
Mooie kans om met deze fantastische ruin de show te gaan stelen in de ring. Bij serieuze interesse altijd welkom om te komen proef rijden, dan voor uzelf wel rekening houdend met dat wij alleen de beschikking hebben over een buitenrijbaan.

Stamboom

Vader Everdale
FEI Grandprix
Vader van vader Lord Leatherdale
Inter A/B/II
v.v.v. Lord Loxley
PSG/Inter I
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Alaska K
v.m.v. Negro
Inter A/B/II
m.m.v. Lisenka
Moeder Dara
Vader van moeder Donnerschlag
FEI Grand Prix
v.v.m. Donnerhall
Grand Prix
m.v.m. NINETTE
Moeder van moeder Quiny Depaulstra
v.m.m. Azur Depaulstra 1552
m.m.m. Isaura VGVP