We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Novella is een 4 jarige kwpn merrie. vader is Mc Jonnas [ Mineral s.v X Nugeta ] moeder is Iginia [ Apache x Virginia II ] 

- Mc Jonnas zijn nakomelingen zijn aanhankelijk karakters en hebben prachtige hoofden. daarnaast geeft hij veel ''body'' door aan zijn nakomelingen. vanaf dag 1 zijn ze erg aanhankelijk en nieuwsgierig.

- We schatten dat Novella 162 +- is maar ze is nooit officieel gemeten. 

- Het is een merrie met een pittig karakter en is op het begin een beetje eenkennig, maar als ze je eenmaal kent kan je alles met haar doen. Ze heeft de tijd gehad om te ontwikkelen en is er nu klaar voor om aan het werk te gaan.

- Novella is smokey black en door haar afkomst is het ook erg interessant om met haar te fokken. Novella kan Cremello, palomino, valk en Smokey black nakomelingen krijgen.

- wegens gezondheidsredenen van de eigenaar is ze nog onbeleerd en volledig naar eigen hand te zetten. wel is ze al bekend met longeren, trailer laden etc.

- voor meer informatie of vragen graag een WhatsApp berichtje naar 0623828335

Stamboom

Vader Mc Jonnas
Vader van vader Mineral s.v.
v.v.v. Mys
m.v.v. Myjava
Moeder van vader Nugeta
v.m.v. Quoniam Zakupsky - 2 s.v.
m.m.v. Alena
Moeder Iginia
Ster, Prok
Vader van moeder Apache
v.v.m. UB 40
Keur
m.v.m. Tolanda
Elite, Preferent, Prestatie, Prok
Moeder van moeder Virginia II
Elite, Preferent, Prok
v.m.m. Silvano N
m.m.m. Liginia
Elite, Preferent, Prok