We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


Galaxy is een gezonde 11 jarige ruin met als vader de prestigieuze hengst Jazz. Zijn moeder is de goed verervende Idamorka (v. Zuidhorn) die zelf keur, preferent en prestatie is. Meerdere (volle) broers en zussen hebben op hoog niveau in de sport gelopen. Galaxy heeft de genen van zijn ouders en is zelf een talentvol dressuurpaard die zeker de potentie voor de Grand Prix heeft! Hij springt makkelijk en correcte wissels, heeft veel aanleg voor passage en begint ook al wat stukjes piaffe goed op te pakken.  
Op wedstrijd is Galaxy makkelijk te rijden en niet kijkerig. Voor de afwisseling vindt Galaxy het ook erg leuk om grondwerk te doen of een buitenrit te maken. Hij is braaf in het bos en langs de weg.  
Ondanks dat Galaxy braaf is heeft hij wel tijd nodig om je te leren kennen en je te vertrouwen. Hij heeft in het verleden (voordat wij hem hadden) vervelende dingen meegemaakt bij het zadelmak maken. Inmiddels is hij zijn angsten kwijt, maar bij vreemden kan hij in het begin hierdoor nog wel wat gespannen zijn. Hij heeft een rustige, vriendelijke maar consequente ruiter nodig die hem vertrouwen geeft. Enige ervaring en gevoel voor sensibele paarden is dus wel belangrijk. Als hij je vertrouwt kun je er alles mee!  
Ik verkoop hem omdat ik na de geboorte van mijn zoontje minder tijd heb en graag met mijn jonge paarden verder wil. Maar hij gaat alleen weg naar een goede plek!  
Galaxy is recent röntgenologisch goed gekeurd (incl. rug en nek).

Stamboom

Vader Jazz
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Idamorka
Vader van moeder Zuidhorn
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.