We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor deze super brave d pony zoeken wij een ambitieuze ruiter/amazone. Iemand die graag naar het hogere niveau wil. Deze stoere vos met de naam clearvieuw dano is 147m officieel gemeten en echt de ideale pony. Hij is 100% bomproof,  geeft werkelijk nergens wat om. hij zet nooit een pas verkeerd en doet alles wat je van hem vraagd. Dano is super te rijden en voor de kleinste rond te sturen. Super braaf in het bos, verkeer, bij de smid en makkelijk alleen te laden. Dano toont veel vermogen, is voorzichtig en heeft een top instelling. Kortom een pony om je kind alleen mee op pad te sturen, maar ook zeker een pony die potentie heeft voor het hoogste niveau.
Hij is bij aankoop een jaar geleden klinisch goedgekeurd en afgelopen zomer ook op de fotos geweest inc hals en rug. Hier een kleine bemerking, maar geen belemmering en dus goed bevonden voor de sport. 
Dano valt in de hogere prijsklasse.
Voor meer info en filmpjes tel: 0646117098


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.