We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat onze dochter heeft besloten te stoppen met de paardensport, hebben we de moeilijke beslissing genomen, op zoek te gaan naar een nieuw huisje voor onze lieve Nina.

NRPS
Merrie
4,5 jaar
1.51m
Koffievos

Nina heeft een superlief, sociaal en zachtaardig karakter, kan soms een echte knuffelkont zijn.
In de wei kan ze lekker speels zijn en zie je een vrolijke gezonde pony die goed in haar vel zit. Ze is niet de baas , maar laat ook niet de kaas van haar brood eten. Ze is het gewend om 24/7 buiten te staan samen met 3 soortgenoten, dus het zou een groot pluspunt zijn, mocht haar nieuwe huisje dat ook kunnen bieden.
Tijdens het rijden is ze over het algemeen heel braaf, zeker gezien haar jonge leeftijd. Tot nu toe hebben we het nog heel rustig aan gedaan qua training, omdat wij dat bij haar leeftijd vonden passen. Inmiddels vindt ze tijdens het rijden steeds makkelijker haar balans, waardoor ze ook steeds beter gaat ontspannen en nageven.
Onlangs heeft ze haar eerste sprongetje gemaakt en dat deed ze super, oortjes naar voren, vertrouwen op haar ruiter en gewoon doen. Ze werd hier wel wat heter van.

Nieuwe dingen vindt ze vaak nog wat spannend en er is voor haar natuurlijk nog heel veel te ontdekken. Daarom vinden wij Nina het meest geschikt voor een ervaren, fanatieke, zachte, maar consequente allround ruiter.  Nina heeft een super basisconditie, leert snel, werkt graag voor je en heeft plezier in het springen, dus wij denken dat ze heel geschikt zou zijn voor bv. eventing.

Vanwege haar jonge leeftijd en karakter niet geschikt voor onervaren of onzekere ruiters!

Entingen en gebit in orde.

Nina verhuist alleen bij een hele goede klik, zowel met haar als met ons.

Contact graag alleen via WhatsApp 0032-479780852

Stamboom

Vader Burgthoeve's Isarco
Vader van vader Idzard
v.v.v. Ismaël ox
m.v.v. Astrid
Moeder van vader Beauty
v.m.v. Condor ox
m.m.v. Silvester
Moeder Gucci van de Burgthoeve
Vader van moeder Don Diablo
v.v.m. Daddy Cool
m.v.m. Tanory
Moeder van moeder Victoria
v.m.m. Orlando
m.m.m. Sascha