We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas hebben we moeten besluiten om i.v.m. tijdgebrek door studie onze lieve getalenteerde 7-jarige ruin Kiss Me te verkopen. 

Kiss Me heeft een zacht en lief karakter en is een echte laatbloeier. Hij is met 5 jaar ingereden en daarna rustig opgeleid maar helaas door Corona en studie nog niet officieel uitgebracht op wedstrijd. Wel is meerdere keren mee geweest op oefenparcours.  

Met rijden is Kiss Me niet kijkerig en laat zich op vreemd terrein en buitenrit dan ook prima rijden. Met springen heeft hij veel kwaliteit en is in het parcours fanatiek en snel. Kiss geniet het meest van een buitenrit of cross en zou ook zeer geschikt zijn voor de eventing. Verder vindt de aanleuning soms nog wat lastig en daarom vinden wij hem niet geschikt voor een onervaren ruiter of voor overgang van pony naar paard. 

Hij is braaf bij de smid en tandarts en gaat makkelijk te trailer op en af. 

Klinische en röntgenologisch goedgekeurd
Keuren kosten koper. 
Hij gaat naar een 5 sterren huisje! 
Handelaars hoeven niet te reageren 

In verband met werk zijn wij moeilijk telefonisch bereikbaar dus graag een eerste contact via Whatsapp of mail. Filmpje van Kiss Me is aanwezig, 06-18901570 of mail d.buytendijk@evanbuytendijk.nl

Stamboom

Vader Bubalu
Vader van vader Baloubet du rouet
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Zancara
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Gantana
Vader van moeder Bodinus
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zantana
v.m.m.
m.m.m.