We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Let op: Zorro is niet geschikt als beginnerspaard of familiepaard.
Wordt verkocht met al zijn toebehoren (hoofdstel, zadel en dekens)

Door omstandigheden moet ik met veel verdriet dit gouden paard verkopen.
Zorro is een heel speciaal dier welke, bij de juiste klik, letterlijk voor je door het vuur zal gaan. Hij heeft een kleine gebruiksaanwijzing, maar welk paard heeft dit niet? 
Hij heeft een zelfverzekerd en geduldig iemand nodig. Iemand die zijn onzekerheid weg kan nemen en wie hij kan vertrouwen.
Als hij deze vertrouwen in je heeft, dan doet hij alles voor je.

Het belangrijkst bij Zorro is grondwerk en het samenwerken. Hij is heel gevoelig op lichaamstaal, dit maakt het ook leuk om dit met hem te doen.
Hij wilt heel graag voor en, vooral, met je werken. Als het grondwerk goed zit, bereik je met hem ook veel meer onder het zadel.

Onder het zadel is hij heel getalenteerd. Hij doet de oefeningen die hij kent (zijgangen, schouder binnen/buitenwaards in alle gangen) met 2 hoeven in z'n neus en is lekker fanatiek. Wellicht kent hij meer oefeningen, dit is voor iemand anders om uit te zoeken.
Hij kan pittig zijn (vooral vlot maar wel goed handelbaar) en als er wat miscommunicatie is, kan ie ietwat onzeker worden maar met rust en opnieuw opstarten is er niets meer aan de hand.

Hij is met geduld, bomproof, ik loop met hem over industrieterreinen, langs 80km wegen etc, hij kijkt nergens van op als hij vertrouwen in je heeft. Heeft echt enorm veel potentie voor meerdere disciplines.

Al met al zoek ik voor Zorro iemand waarbij hij de rest van z'n leven kan slijten en een mooie, nieuwe band op kan bouwen. Waar hij genoeg aandacht krijgt die hij verdient en alle geduld voor hem heeft voor hem om z'n talent te tonen.

Hij staat op dit moment wat onbespierd erbij door de omstandigheden (de laatste rijfoto's zijn recent).
Rijfilmpje is te krijgen via app.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.