We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prima in orde vrachtwagen om je paard(en) mee te vervoeren, helaas hier overbodig geworden. Afgelopen zomer groot onderhoud uitgevoerd en een nieuwe apk is in januari 2023 weer nodig. Het is altijd starten lopen! Heeft een splitbak 8 versnellingen en heeft redelijk wat power.

De achter en zijklep zijn van de zomer voorzien van nieuwe rubberen matten en zijn beide hydraulisch uitgevoerd. Tevens is de wagen lucht geveerd.

De hoogte van de bak binnenwerks is 2540mm ! Extreem geschikt dus voor vervoer van hoge paarden. De indeling staat nu op het vervoeren van 2 grote paarden maar de wagen is geschikt qua ruimte om 5 paarden/ponies te kunnen vervoeren.

Ook is er een living met koelkast en slaapmogelijkheid maar waar je tevens heel veel opbergruimte alsook zadelkasten in hebt. Er zit een Watertank + pomp in (door ons nooit gebruikt) om je paard eventueel af te kunnen spoelen.

Al met al een vrachtwagen om veilig en meteen mee op pad te kunnen. De vrachtwagen word nog af en toe door ons gebruikt maar mag (moet niet!) per direct weg.