We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ben jij op zoek naar een echte leerpony, waarmee je zonder zorgen op buitenrit kan gaan, maar die je ook de kneepjes van het vak kan leren? Dan is Elavsca echt wat voor jou! 

Bij deze bieden wij onze lieve, talentvolle en knappe 13 jarige e-pony merrie Elavsca (v. Indoctro, m.v. Corland) te koop aan. Wij hebben Elavsca als 3 jarige pony gekocht waarbij we de afgelopen 10 jaar ontzettend van haar karakter en talent hebben mogen genieten, maar nu komen we op een punt dat het voor Elavsca beter is om een nieuw huisje te krijgen waar ze alle aandacht en liefde krijgt.

Ondanks dat Elavsca spring gefokt is ligt mijn interesse meer bij de dressuur waardoor ik haar voornamelijk heb uitgebracht binnen de dressuurhekjes, en dat niet zonder succes. Elavsca heeft meerdere kring- en regiotitels op haar naam variërend van de klasse B tot de klasse Z. Tevens hebben wij meerdere keren op de Nederlands Kampioenschappen mogen rijden waar ze zelfs in de top 10 wist te eindigen in het M2. Daarnaast is ze ook L springen geklasseerd. 

In 2019 én 2020 heeft Elavsca twee prachtige, talentvolle en lieve hengstjes op de wereld gezet, en afgelopen februari is ze langzaam aan weer opgepakt onder het zadel. Momenteel wordt Elavsca voornamelijk recreatief gereden waarbij ze ontzettend geniet van de afwisseling tussen een training en een buitenrit.

Elavsca is zeer makkelijk na te rijden, waarbij we merken dat ze het vooral leuk vindt met 
kinderen. Elavsca kent alle oefeningen t/m het Z waardoor ze zeer geschikt is als leerpony. Ons droomplekje voor Elavsca is waar een jong meisje/ jongetje lekker met haar tut en aldoende samen door de klasse groeit.

Elavsca is 26 oktober jl röntgenologisch goedgekeurd voor de sport. Ze is altijd braaf bij de hoefsmid en is makkelijk met scheren oid.

Aangezien Elavsca wel paard gefokt is verkopen wij haar alleen naar een plekje waar de ouder(s) ook ervaring hebben met paarden.

Stuur een appje voor meer info en/ of een filmpje van Elavsca.

Elavsca valt in de hoge prijsklasse.

Stamboom

Vader Indoctro
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Corland
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.