We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Topbrave merrie met gouden karakter te koop!

Jukalana K is een 8 jarige merrie en meet 1,68m.
Op 4jarige leeftijd is zij zadelmak gemaakt, hierbij heeft ze geen stap verkeerd gezet. Lana is een erg lief paard zowel op stal als in de omgang. Tijdens het rijden laat zij zich fijn bewerken en is makkelijk te rijden. Lana is een paard wat graag voor je wil werken, zij geeft altijd 100% inzet. 

Lana is spring gefokt maar wegens dressuur ambities van de ruiter is zij hierin niet officieel uitgebracht. Thuis wordt er op B/L niveau met haar gesprongen. 
Ook tijdens de dressuur zet Lana haar beste beentje voor, zij heeft succesvol het Z1 uitgelopen en  hebben wij vele prijzen mee naar huis mogen nemen. Thuis is zij al verder opgeleid en springt ze een vliegende wissel, deze is nog niet volledig bevestigd.

Naar het strand of het bos vindt ze ook heel leuk en is dan ook super braaf. Zowel alleen als in een groep is geen probleem. 

Lana staat zomers hele dagen in de wei, ook in de winter staat ze een aantal uren per dag met andere paarden op de wei. Bij extreme weersomstandigheden staat zij in de paddock. Ik zou graag bij haar nieuwe huisje willen zien dat zij veel uit stal komt. Ze is zeer sociaal en kan met veel paarden samen staan.

Lana is vrij van gebreken, en in het verleden röntgenologisch goedgekeurd. Zij staat niet op ijzers, dit kan wel maar is niet nodig. 

Voor meer informatie graag een whatsapp sturen. Bellen kan ook bij voorkeur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag na 18:00 uur i.v.m. werk.  Op woensdag ben ik in principe de hele dag goed te bereiken. Mijn telefoonnummer is: 06-33009805

Hogere prijsklasse 

Stamboom

Vader FLYING DREAM
Vader van vader ZAPATERO VDL
v.v.v. CHIN CHIN
m.v.v. MANIETA
Moeder van vader WINDOCTRO RYAL K
v.m.v. INDOCTRO
m.m.v. OURRYAL
Moeder JOKOLINA Z
Vader van moeder JODOKUS
v.v.m. RAMIRO Z
m.v.m. ZYMINKA
Moeder van moeder HULANA S
v.m.m. ZANDIGO
m.m.m. DULANA