We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super lieve en knappe 4 jarige merrie! 

Bouvines is een merrie van 1,62, zal gezien leeftijd nog best iets groeien. In verband met tijdgebrek van mijn kant ben ik voor haar op zoek naar een nieuw 5sterren huisje

Bouvines houdt van aandacht, geniet van een uitgebreide poetsbeurt, is braaf bij de hoefsmid (staat netjes op de benen en op blote voeten), is recent ontwornt, jaarlijks geënt, bij de tandarts geweest en de fysio//otheopaat is recent geweest om haar weer helemaal na te kijken. Ze staat momenteel overdag in de groep op de weide en  's nachts op stal. 

Gezien haar leeftijd is ze niet geschikt voor een hele onervaren of onzekere ruiter. Maar het belangrijkste is dat ze bij iemand komt die rustig is, tijd wil nemen om haar te leren kennen en verder op te leiden, wanneer je haar daarbij in haar waarde laat dan heb je er een fantastisch paard aan.

Bouvines is meer dan verkeersmak, geeft werkelijk nergens wat om. Ze wordt bij mij zonder dwang en zonder druk getraind.  Ze is op die manier heel fijn te rijden, zowel in het bos als in de rijbak. Ze is ook paar keer mee geweest naar het strand, daar stapt en draaft ze dapper door de branding. 

Bouvines is mee geweest op een paar spring en crosslessen, maar dat vraagt mentaal op dit moment nog teveel voor haar. Ik verwacht dat ze dit op termijn, als ze wat ouder is en met de juiste begeleiding prima moet kunnen, maar dat heeft tijd nodig bij haar. 

Bouvines wordt  zowel door mij dressuurmatig en in het bos gereden, mijn bijrijder gaat er alleen mee naar het bos en af en toe rijdt er een meisje van 18 op. 

Bij interesse graag even telefonisch contact opnemen. Altijd welkom om kennis te maken met deze lieve dame.

Stamboom

Vader Vadamos
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Prinses Atoosa
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.