We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop 7 jarige springtopper

Wegens te weinig tijd, alleenstaande moeder met een fulltime baan. Bied ik mijn 7 jarige merrie te koop aan.

Ik heb haar sinds haar 3e in mijn bezit en rechtstreeks van de de opfok gekocht. Zelf zadelmak gemaakt en heel rustig de tijd gegeven om uit te groeien. De merrie is 1.62 groot, ideaal voor de kleinere ruiter.

Paard staat nu in training en wordt uitgebracht op concours. Loopt nu simpel een B parcours rond. Springt alles en kijkt nergens naar. Paard is braaf en vrij makkelijk te rijden. Kan wel wat heet worden maar je kan er ook zonder zadel op gaan zitten. Makkelijk in de aanleuning en springt een beginnende wissel. Dressuurmatig de eerste jaren veel getraind en kan een L/M proefje wel lopen. Wegens andere interesses niet uitgebracht in de dressuurring. 

Hele geschiedenis van de merrie is bekend. Heeft in 2020 een veulentje gekregen en was een fijne merrie met veulen. Ieder jaar naar de tandarts geweest, ostheopaat komt regelmatig, netjes ontwormd ect. Liep bij mij iedere dag buiten in de wei maar kan ook veel op stal staan. Staat niet op ijzers, prima voeten maar kan eventueel wel. Komt uit een goede moederlijn. Haar zussen en broers hebben al veel bewezen in de springsport zowel nationaal als internationaal. Filmpjes op aanvraag. In 2018 volledig röntgen en klinisch goedgekeurd. Overkeuren mag, kosten koper. 

voor meer informatie of een afspraak gelieve contact opnemen met Jari van de Biggelaar via; +31 6 15 48 94 02. Paard staat in Geffen (Brabant)

het buitenland. 

Stamboom

Vader Douglas
Vader van vader Darco
Erkend
v.v.v. Lugano van la Roche
m.v.v. Ocoucha W
Moeder van vader Fiona M
v.m.v. Capitol i
m.m.v. Bueffet H
Moeder Fair lady
STB Keur EPTM (spr)
Vader van moeder Indoctro
STB preferent
v.v.m. Capitol i
m.v.m. Vanessa V H
Moeder van moeder My lady
STB elite preferent
v.m.m. Indorado
STB keur
m.m.m. Issue Lady
STB keur