We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden i.o.v. de eigenaar

Lieve, knappe Deutsches Reitpony 
Vos ruin, 11jr, 147
afstamming: the braes my mobility x montego 

Musicman is in heel veel opzichten een fijne allround leerpony die graag met jouw plezier maakt. Is altijd in een goed humeur en betrouwbaar. Hij beschikt over drie meer dan fijne, opvallende, basisgangen met een extra knietje erin, heeft wedstrijdervaring tot het Z drs (in Luxemburg) en loopt zijn oefeningen makkelijk. Hij vindt springen erg leuk, en kan dit qua techniek ook bovengemiddeld, heeft parcourservaring in de klasse B. Heeft tevens verkleedwedstrijdjes gelopen. Is veel mee geweest op buitenrit en doet dit heel braaf. Pony is zeker niet sensibel. Geschikt voor vele ruiters, indien je even de tijd neemt om hem rijtechnisch te leren kennen. 

Musicman heeft geen stalgebreken. Komt dagelijks buiten en kan prima met andere, maar ook alleen staan. Op de poetsplaats is hij lief, en wordt graag geknuffeld en gepoetst. Makkelijk te laden en braaf bij de hoefsmid.

 Deze opvallende vent is op zoek naar een vijfsterren huisje. Absoluut een pony die plezier haalt uit een veelzijdige training. 

In het verleden goedgekeurd. Wordt verkocht incl. alle toebehoren. 

prijsklasse €10.000- €15000,- 

Voor meer informatie of een filmpje neem contact op met Stephanie Kox - stephaniekox@hotmail.com - 0622466219

Stamboom

Vader The braes my mobility
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Montego
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.