We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Charmeur x Houston dressuur merrie te koop! 
Dragend van de jonge hengst Indian Rock die momenteel zeer goed presteert onder het zadel van Emmelie Scholtens. 
Uitgerekend in Februari 2022
2 veulens eerder gebracht, waarvan afgelopen jaar ook van Indian Rock. Dit is een merrie veulen die ik graag wil behouden en dat is dus de reden dat de merrie zelf weg MAG (ze MOET dus niet weg). Ook mijn eigen baby en vlotte zwangerschap er achter aan speelt een reden van eventuele verkoop! 
Merrie liep tot voorkort nog M1 dressuur met mij (amateur, 1e wedstrijdpaard) en is ook zeker een paard wat weer met potentie terug in de ring kan, ook tussen de drachten en tijdens de dracht door reed ik haar thuis nog lekker door voor de conditie! 
kortom een leuke lieve merrie voor de fokkerij om mee te beginnen maar ook een merrie om zeker nog mee door te gaan in de sport (en eventuele predikaten erbij op te rijden/zetten)
De moeder en overgrootmoeder beschikken namelijk ook over het Keur predikaat, en ik denk dat ze deze zelf ook zeker zou kunnen verkrijgen bij het in conditie voorbrengen van haar!

Prijs is voor merrie inclusief het “veulen”

Stamboom

Vader Charmeur
Keur
Vader van vader Florencio 1
Hauptprämie, keur, preferent, prestatie_sport_NRPS
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Trendy
Elite, preferent, prok
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Oprah
Keur, prestatie
Vader van moeder Houston
Keur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kimberly
Keur, preferent
v.m.m.
m.m.m.