We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Choice (12-05-2007) VOICE x OOSEVEN
Choice is een 15 jarige ruin. Hij is makkelijk in de omgang, gek op aandacht en knuffelen en erg mensgericht. Hij heeft een eerlijk, vriendelijk en fijn karakter en is betrouwbaar met kinderen.

Hij is altijd dressuurmatig gereden en Z1 geklasseerd. Heeft 3 correcte gangen. Sinds een jaar of twee zijn we ook gaan springen. Dit vindt hij erg leuk en springt met veel plezier een parcourtje. Ook buiten in het bos vindt hij het leuk, zowel alleen als in een groepje is hij buiten erg braaf.

Choice is braaf bij de smid, dierenarts, tandarts, osteopaat etc. Trailer laden is geen probleem, je kan alleen met hem op pad. Choice heeft rechtsvoor een stijl voetje, maar ondervindt daarvan weinig tot geen hinder. Een goede smid die hier aandacht voor heeft, is wel belangrijk.

Helaas door gebrek aan tijd en een jong paard ben ik op zoek naar een goede en leuke plek voor hem. Je kan met hem alle kanten op, zowel dressuur, springen als recreatief. Ook geschikt voor overstap van pony naar paard.

Wil je meer informatie of een filmpje zien? Neem dan even contact op via Whatsapp of bellen 06-41158788 of per mail sabina.kerstens@hotmail.com
Handelaren en maneges hoeven niet te reageren.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.