We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TALENTVOLLE en zeer BETROUWBARE  SPRINGPONY te koop. 

Utalia is een 6-jarige merrie met stokmaat D (1m44). Ze is een zeer lieve en betrouwbare pony.  Ze heeft duidelijk bloed en daardoor ook een echte wedstrijdmentaliteit. Ze zet zich steeds voor 100% in voor haar ruiter met als doel samen de overkant te bereiken. Een stop heeft ze nog nooit vertoond.

Utalia springt zeer netjes parcours van 90 cm en 105 cm en bezit een mooie techniek. Bovendien loopt ze ook mooi in dressuur.  Haar ruiter (zoon) heeft haar - onder deskundige begeleiding - zelf opgeleid. We zien nog steeds een mooie groei in hun prestaties. Gezien haar jonge leeftijd heeft ze ongetwijfeld potentieel voor een stapje hoger(110-120).  Jammer genoeg is onze ruiter nu te groot geworden voor deze talentvolle merrie. Met veel spijt in het hart zijn we genoodzaakt de pony in te ruilen voor een paard. 

Er zijn geen stalgebreken. Trailer/vrachtwagen/smid zonder problemen. 

Utalia gaat enkel naar een warme thuis waar ze met veel liefde en respect zal worden behandeld. Zij behandelt haar ruiter namelijk ook op deze manier. Dit is dus een absolute voorwaarde. We verkopen enkel wanneer we zien dat er een mooie klik is tussen Utalia en de nieuwe eigenaar. 

Filmpjes op aanvraag

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.