We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop

Hierbij verkoop ik mijn super lieve pony Joy. Joy is met rijden super lief, je kan er zo een kind opzetten, ook dan loopt ze braaf haar rondje. Alleen zodra je iets van haar vraagt, wat ze moeilijk of lastig vindt dan is ze een ruiter nodig die haar hierin kan ondersteunen aangezien er dan snel miscommunicatie kan ontstaan waardoor ze iets lastiger wordt (blijft wel eerlijk). Zelf kon ik dit niet zo goed aangezien ik weinig ervaring heb. Dit is ook de reden dat ik haar verkoop. Het is een pony met veel potentie en met de juiste ruiter kan dit er zeker uitkomen alleen zit dit er bij mij niet in.

In de omgang is Joy super lief en kun je lekker met haar tutten, hier geniet ze heel erg van. Ze is makkelijk te laden en heeft geen stalgebreken.

Joy is 7 jaar oud en met haar 1,56m een grote E-pony. Ze is altijd netjes geënt, ontwormt en optijd naar de tandarts en hoefsmid geweest. Hier is ze dan ook braaf.

Joy wordt momenteel getraind op B niveau. En heeft een paar wedstrijdjes gelopen, wat ze toch nog wel erg spannend vond. Maar met de juiste begeleiding komt dit zeker goed.
Ik zie Joy het liefst bij een ruiter met voldoende ervaring, die verder met haar aan de slag wil.

Joy wordt verkocht inclusief toebehoren (exclusief zadel en dekjes)

Handelaren en maneges hoeven niet te reageren.

Alleen reageren bij serieuze interesse.

Keuren mag k.k

Voor meer info graag bellen of appen 06-21323822
Vraagprijs 6000 

Stamboom

Vader Invincible Boy
Vader van vader Onbekend
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Onbekend
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Onbekend
Vader van moeder Onbekend
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Onbekend
v.m.m.
m.m.m.