We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hip hop is een 11 jarige ruin van 1.33 m. Het is een echte blikvanger. 
Hij is zeer geschikt als leerpony voor de jonge (ambitieuze) ruiter. Hij is dressuurmatig netjes beleerd en kan zo mee op wedstrijd. We brengen hem nu uit in het L maar hij kan zeker meer. Springen kan hij  goed en vindt hij leuk. Hij springt keurig een B parcours maar ook hier kan hij naar een volgende stap.
Omdat mijn dochter nu toch echt te groot is geworden voor hem kan zij helaas zelf niet verder komen met hem. 

Voor kinderen is Hiphop een ideale en betrouwbare pony. Hij is  braaf en past zich goed aan de ruiter aan. Afgezien van af en toe een ‘eigen willetje’ doet hij geen stap verkeerd. Dus hij is ook geschikt als maatje en om recreatief mee te rijden.

Hij is makkelijk mee te nemen op een buitenrit en naar vreemd terrein. Loopt zo de trailer op. Heeft geen stalgebreken en is gezond en sterk. 

Hij houdt van aandacht. Staat niet graag de hele dag op stal. Hiphop is de afgelopen 6 jaar bij ons geweest. We zijn erg aan hem gehecht dus willen een goed huis voor hem waar hij de aandacht krijgt die hij verdient. 

Bel gerust voor meer informatie.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.