We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Joplin is een super lieve merrie van 8 jaar oud en 148 cm hoog. Ze is Z2 dressuur en 90 cm met de winstpunten voor het M springen geklasseerd. Ook heeft ze in 2020 in het viertal de kür op muziek competitie gewonnen. Joplin heeft een  jumpcross meegedaan en gewonnen in de 80/90, maar aangezien hier de interesse van de amazone niet lag zijn we hiermee niet verdergaan. Buitenritten maken doet ze ook heel braaf. Joplin is super braaf met trailerladen, scheren, wassen, hoefsmid en dergelijke. Joplin is sinds haar drie jaar in ons bezit en is heel leergierig. Heel soms heeft ze een dag dat haar knie op slot springt maar hier heb je totaal geen last van. Je kunt op deze dag dan ook gewoon rijden en op wedstrijd. Ze is een super fijne allround pony waar een ruiter heel veel van kan leren en plezier mee kan hebben. 

Joplin woont in Haarsteeg en is opzoek naar een vijf sterren huisje. Voor meer informatie graag bellen of appen naar 06 28910678. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.