We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Manila is een zeer getalenteerde elite merrie met veel potentie voor het hogere werk. Ze heeft drie fijne gangen en pakt nieuwe oefeningen makkelijk op. Manila heeft succesvol de IBOP en verschillende L-wedstrijden gereden en kent inmiddels ook al de oefeningen van het M en Z. 

Deze merrie is zeer fijn te rijden en pakt alles snel en enthousiast op. Haar karakter is erg werkillig, maar wel energiek en scherp. Hierdoor is ze niet geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter!

Haar vader, de goedgekeurde hengst Guardian S wordt momenteel klaargestoomd onder Anne Meulendijks voor het hoogste niveau. De vader van de moeder is de wereldberoemde hengst Johnson. Vanwege de predikaatrijke moederlijn zou Manila ook interessant zijn voor de fokkerij.

Manila is erg makkelijk in de omgang, opscheren, trailerladen etc. is allemaal geen probleem. Ze heeft geen stalgebreken.

Op 26 oktober 2022 volledig klinisch en röntgenologisch (incl hals/rug) goedgekeurd.

Kortom, een fantastisch paard voor een ambitieuze ruiter/amazone!

Manila valt in de hogere prijsklasse.Stamboom

Vader Guardian S
Ggk KWPN
Vader van vader Bodyguard Moorland
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Amadin S
Elite, preferent, IBOP, sport, prok
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Balenciaga Nomia
Elite, sport-dres, prok
Vader van moeder Johnson
Ggk hengst
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Pinomia
Ster, preferent, prestatie
v.m.m. Rohdiamont
m.m.m.