We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer aansprekende en chique jaarling. (16 april 2021) Ze heeft een fijn karakter, is stoer en braaf. Ze staat bij het NRPS ingeschreven. Vader is Krem, bekroond met Titel: 'Best of best'. Deze homozygote hengst heeft zijn karakter en kleur absoluut doorgegeven aan deze jaarling Moeder: (Rousseau x Ferro) is een werkwillige merrie met echte sportmentaliteit. Die uitkomt in dressuursport maar ook zeker niet wijkt voor een hindernis.

Ze gaat enkel naar een passend huis. Ze staat bij ons aan huis. Hierdoor draait ze mee in de dagelijkse verzorging en is ze veel gewend. Leiden, halster aan, hoefsmid, poetsen,wandelen geen probleem. Ze is sociaal in de groep en gewend aan honden.

Deze E pony zien wij in de toekomst zeker uitkomen in de sport en we verwachten dat zij zeer geschikt is na een gedegen opleiding voor zowel volwassen als jeugdige ruiters. Pony kan evt. langer blijven staan tot ze de 'opleidings' leeftijd heeft bereikt.Dit uiteraard na goed overleg

Stamboom

Vader Krem
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Elfee
Vader van moeder Rousseau
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.