We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

8 jarige luxe welsh merrie van Desperado. Officieel gemeten op 1.45m. Ze is recent Z1 dressuur geklasseerd tussen de paarden. Makkelijk na te rijden en naast haar dressuuraanleg maakt ze ook een leuke sprong. Ze heeft een rustig karakter en kan uren stilstaan op de poetsplaats. In omgang een erg fijne pony. Recent klinisch en röntgen ggk (incl. hals + rug) zonder bemerkingen.Ze wordt verkocht wegens overgang naar de paarden. Goed tehuis belangrijk. Gezonde pony zonder (stal)gebreken. Video's zijn opvraagbaar via whatsapp. De pony is een nakomeling van de hengst Desperado. Deze merrie komt uit de Ster Preferente merrie Veenstra's Anita. Zij bracht al de goedgekeurde welsh hengst Veenstra's Grapjas. Daarnaast bracht Anita ook een 2de bezichtigingshengst en een Kroon merrie. Hierdoor zou de merrie ook geschikt zijn voor de fokkerij. Moedersvader is de keur preferent prestatie hengst Le Matsjo.
Prijsklasse 10.000-12.500
-------------------------------------------------------------------------
Tevens te koop: 
Super bewegende 3,5 jarige New Forest hengst. stokmaat van 1.46m. en zal daarmee in de d-maat blijven. Werd begin dit jaar goedgekeurd als dekhengst. Daarnaast werd Bon Jovi aangewezen als kampioen van de springhengsten (zie nieuwsbericht link hieronder). Zowel voor dressuur als springen zeer veel aanleg. Pony heeft een fijne go en zou in de eventing ook niet misstaan. Bon Jovi is netjes opgevoed, zo is hij aan een gewoon touwtje mee te nemen langs andere paarden, staat naast andere pony's op de wasplaats en in de paddock. Daarnaast netjes opgeleid onder het zadel en al erg fijn na te rijden. Gezien leeftijd en talent alleen geschikt voor ruitertje met ervaring en de juiste begeleiding. Hij is klinisch en röntgen ggk incl. hals+rug en zonder bemerkingen.
Video's zijn op te vragen: +31642904374.
Prijsklasse €15.000-17.500

https://www.horses.nl/fokkerij/ponyfokkerij/new-forest-hengst-wiebergs-bon-jovi-springkampioen-van-rheinland/

Stamboom

Vader Desperado
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Le Matsjo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.