We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Saray is een plaatje om te zien en daarnaast ook een echte leermeester.

In 2017 hebben we haar gekocht, ze is bij ons opgeleid tot Z2-dressuur met winstpunten, de top is nog niet bereikt. Wanneer ze op concours gaat, komt ze in elke klasse 90% van de keren terug met een winstpunt. Ze is in de klasses M2, Z1 en Z2 kringkampioen geworden. Daarnaast heeft ze op het NK gestart met een viertal.

Ze heeft een hart en karakter van goud en denkt met je mee tijdens het rijden. Ze is gedreven en wil graag voor je werken. Ze is betrouwbaar, makkelijk in de omgang met jong en oud en bekend met wat vrijheidsdressuur. Ook met andere paarden/pony’s is ze makkelijk in omgang.

Ze is te rijden zonder zadel, geschikt voor een bosrit/buitenrit en ze is meerdere malen mee geweest op ponykamp. Ze heeft geen stalgebreken, is braaf bij hoefsmid en makkelijk op de trailer. Ze is jaarlijks naar de tandarts geweest, op tijd ingeënt en ontwormd en heeft fysiotherapie gehad (onderhoud, geen therapie).

We vinden het fijn wanneer Saray naar een vijf- sterren adres gaat met een jonge ruiter die verder wil komen in de dressuur. Handelaren hoeven niet te reageren.
Zadel, dekens, peesbeschermers zijn in overleg over te nemen.
Keuren k.k.
Heeft u serieuze interesse? Stuur me dan een appje of bel naar 06 29357945

Stamboom

Vader Nieuwmoeds Patrick
Vader van vader Beaucandan Brendan
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Nieuwmoeds Anet
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Reigershoeve Tooske
Vader van moeder Woodrow Carisbrooke
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Reigershoeve Kim
v.m.m.
m.m.m.