We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Goed gebouwde merrie te koop van Good Fellow VDL x Indoctro x Ramiro Z, uit super mooie moederlijn met veel sport. Paard is 6 jaar oud, meet ongeveer 1.61m en is reeds in bezit van D-OC predikaat.

Deze merrie is ongeveer een half jaar geleden zadelmak gemaakt en maakt inmiddels ook een prima beginnende sprong. Nog wat groen in de basis maar zeker een fijn, voorwaarts dier dat graag wil werken. Vanwege het africhtingsniveau minder geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter, maar verder echt een vriendelijk en braaf jong paard. Video beschikbaar op aanvraag.

Op stal en in de omgang ontzettend lief, houdt van poetsen en aandacht. Door haar mooie afstamming geschikt voor de springsport, maar zeker ook voor een allround/eventing carrière. Meerdere paarden uit deze moederlijn worden succesvol in de spring/eventing sport uitgebracht.

Recent röntgenologisch goedgekeurd zonder bemerkingen, gezond paard zonder stalgebreken. Vraagprijs €8.750 te bezichtigen in Aalsmeer.

Stamboom

Vader Good Fellow VDL
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Indoctro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.