We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


📸 Danielle vink fotografie

Bacaravs Benji ( Oakville’s Soldier boy x Fairywood Tomboy ) is een 4 jarige welsh c pony, hij is in 2022 gemeten op 1.30m dus hij zal mooi hoog uitgroeien in de C maat .

Benji is een afstammeling van de merrie vliedberg’s lyn Carys die in 2018 Kampioen werd van haar jaargang.

Benji is een mooie en correcte pony die zichzelf ook zeker gaat bewijzen in de sport 🏆 Hij is een echte kroelkont die graag vertroetelt word mooi, in de omgang is hij heel rustig en vriendelijk.

Benji beschikt over 3 goede gangen en heeft een meewerkend karakter, hij staat correct op de benen en is onwijs sociaal.

Onder het zadel is Benji bekend met de basis, stap, draf, galop, pasje wijken en een klein sprongetje. Ook is hij al eens mee geweest naar ander terrein en dit doet hij braaf. Benji is vanwege zijn leeftijd niet geschikt voor een beginnende of extreem onzekere ruiter.

Benji is vrij van eczeem of (stal) gebreken. Benji staat gestald in Sliedrecht, voor meer informatie graag contact opnemen met 0615538202 📞💬
🎥Filmpje: https:plakken )

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.