We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas groeien pony’s niet mee en dus moet ik helaas mijn allerliefste vriendinnetje verkopen.

Way is een 15 jarige merrie die erg werkwillig is. Ze is een welshcob (irish cob paspoort) maar ondanks haar “stevigere bouw” is ze zeker een leuke sportpony. Ze houd van springen en crossen, maar kan in de dressuur er ook wel wat van!

Ze heeft veel prijzen mee naar huis genomen in het springen en dressuur! In de B Gelderse Kampioenschappen mogen rijden en in het L2 heeft ze haast alle wedstrijden gewonnen, ook is ze Kringkampioen geworden! En ook op de Gelderse Kampioenschappen gereden. In het L1 heeft ze ook veel eerste plaatsen weten te bemachtigen. Way houd ook van buitenritten! En heeft met mij 1 cross wedstrijd gelopen en ook gelijk een winstpunt meegenomen, helaas doordat ik uit de running lag verder geen crosswedstrijd meer gereden  

Way heeft in begin 2021 een blessure gehad, gelukkig kon deze 100% herstellen en dat heeft het ook gedaan. Sneller dan de dierenarts had verwacht, dus ze heeft er ook nooit meer last van gehad en zou er ook geen last meer van krijgen! We waren er direct bij en hadden extra goede behandelingen gedaan zodat de blessure het beste hersteld. Ze doet nu ook alles weer net zoals ervoor. 

Way is een gezonde pony. Ze is altijd netjes geënt voor influenza en rhino. Ook altijd netjes naar de tandarts en osteopaat geweest. Voor Way staat een 5 sterren huisje op de eerste plek. Ze is een super lieve pony, met wel veel karakter, maar zou nooit gemeen zijn!
voor meer info of filmpjes app mij gerust, of bel mij na 18:00
0614138419

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.