We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Delta is een super lieve merrie van 10 jaar. Ze is makkelijk in de omgang en houd van knuffelen en aandacht, je kan haar makkelijk een week laten staan en zo weer weg rijden. Delta heeft geen stalgebreken. Onder het zadel is ze braaf. Delta is braaf buiten. Ze kan ook een leuk sprongetje maken. Ze kan goed omgaan met kinderen. En zou perfect zijn als gezin's paard, of voor een jonge ruiter die opzoek is naar een paard waarvan je kan leren. Soms kan ze in het begin nog een beetje uittesten, maar zodra ze weet wie de baas is is ze makkelijk te rijden. Zelf heb ik met haar B proefjes gereden, maar mijn persoonlijke ambitie ligt niet bij wedstrijd rijden. Al hoe wel, als er een goede ruiter met haar gaat oefenen kan ze makkelijk en L proefje lopen (of misschien wel hoger). Delta is erg sociaal en staat graag met andere paarden en pony's buiten. De prijs is eventueel bespreekbaar voor een 5 sterren huisje!

Zelf ben ik Bijna 18 en helaas door mijn studie en werk heb ik het te druk om delta de aandacht te bieden die ze nodig heeft. Ik heb haar sinds mijn 14de en heb ontzettend veel van haar geleerd en mogen genieten, en gun nou iemand anders zon fantastisch paard! Mocht u interesse hebben stuur gerust een berichtje of bel/app naar het onderstaande nummer!

Stamboom

Vader Sulamani
Vader van vader Hernando
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Questionit
Vader van moeder Sovereign water
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
nvt nvt nvt nvt