We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Heidepeels Stitch, een product uit de allerbeste sportlijnen! Een hengst waarbij het talent voor de sport ervan afdruipt en door zijn aderen giert. Stitch werd in Westfalen goedgekeurd. Het jurycommentaar was lovend. De jury omschreef Stitch als een fraai gebouwde hengst met een zeer sprekend front, sterke beweging en veel aanleg voor de sport. Stitch maakt in Munster indruk met zijn draf, galop en het vrij springen. Onder het zadel lost hij alle beloftes in. Een intelligente hengst met een onbeperkt vermogen en werkwillig karakter.  

Voor het vaderschap tekent de EK hengst Waxwing Penny Guy. Een hengst die het in de sport waanzinnig doet en op 6-jarige leeftijd al het sportpredicaat verdiende en deelnam aan het EK mennen. Waxwing Penny Guy leverde uit zijn eerste 2 jaargangen al 3 gekeurde hengsten; Heidepeels King George (NWPCS), Heidepeels King Arthur (NRPS) en Heidepeels Stitch (Westfalen).  

Moeder van Stitch is onze preferente stammoeder Lilo. Voor het moederschap van Lilo tekent de ster/sportmerrie Casperhofs Jolly. Met 12 nationale en 14 regionale titels tot aan het allerhoogste niveau in de dressuur en springsport behoort deze merrie tot de meest succesvolle sportpony’s allertijden. Uit de Lilo lijn komen ook de sportkampioenen, Heidepeels Constantijn, Heidepeels Valens, Heidepeels Sydney, Heidepeels Romanov, Heidepeels Peekaboo, Heidepeels Lana, Heidepeels Rafke etc. etc.

Heidepeels Stitch staat gestationeerd in Hengelo (gld)

Stamboom

Vader Waxwing Penny Guy
sport
Vader van vader Eyarth Beau Geste
v.v.v. Boston Bentick
m.v.v. Eyarth Zsa Zsa
Moeder van vader Millcroft Pleasure
v.m.v. Millcroft Royal
m.m.v. Millcroft Penny
Moeder Orissa's Lilo
Ster, Kroon, Preferent
Vader van moeder Rowols Poko
v.v.m. Blethni Puck
m.v.m. Rowols Plush
Moeder van moeder Casperhofs Jolly
ster, Sport
v.m.m. Lindehoeve Sebastiaan
m.m.m. Turfhorst Mandy
Preferent, elite