We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor onze lieve pony Kees, een ruin van 137 cm zoeken wij een nieuw 5*huis. Kees is nu bijna 3,5 jaar bij ons en een droompony. Helaas is onze dochter te groot geworden voor hem en gunnen wij hem een nieuw baasje die met hem aan de slag gaat, veel plezier met hem heeft en waar hij een fijn thuis heeft. Onze dochter heeft met hem op L niveau  dressuur getraind (privé-les). Door Corona heeft zij helaas niet veel wedstrijden gereden, maar wel onderlinge proefjes en die altijd met winstpunten gereden.

Kees is een voorwaartse en enthousiaste pony die graag voor je werkt. Hij is leergierig en vindt het ook leuk om te springen, buiten te rijden en te crossen in het bos.  We zoeken een lieve ruiter/ amazone die met Kees aan de slag gaat.  Kees is erg trouw en gesteld op zijn baasje en doet alles voor je. Kees is klaar voor nieuwe avonturen en voor wedstrijdjes. Hij houdt van poetsen en aandacht en spelen met vriendjes in de wei.

Kees is vanuit Ierland naar Nederland gekomen en heeft een Nederlands paspoort. Hij heeft alles weg van een Connemara. In zijn paspoort heet hij Taboo maar wij noemen hem Kees. Hij is 8 jaar en meet 1,37 m, een grote C. Hij staat bij ons in de zomer 24/7 buiten en in de winter ’s nachts op stal. Hij is super sociaal en speels, heeft geen stalgebreken en is heel nieuwsgierig. Kees is een gezonde pony, bekend met hoefsmid, tandarts, vaccinaties en ontworming keurig op orde. Klinisch keuren toegestaan (kosten koper).

Spreekt Kees je aan en wil je eens kennismaken om te kijken of er een klik is? Van harte welkom, Kees staat in Cromvoirt. De vraagprijs voor Kees is in overleg, juiste huis en klik is het allerbelangrijkste.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.