We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ganador is een grote, aansprekende ruin die is opgeleid tot Z2-niveau. Hij is makkelijk in de omgang, rustig op stal en braaf onder het zadel. Hij heeft drie goede basisgangen en laat zich fijn bewerken. Hij is licht in de aanleuning en springt makkelijk de wissels. Hij loopt fijn op stang en trens, maar net zo goed op een gewoon trensje.
Ganador heeft wedstrijdervaring, zowel op regionaal als op nationaal niveau (in België). Als 5-jarige en 6-jarige werd hij uitgebracht in de SBB competitie voor jonge paarden. Vervolgens werd hij regionaal gestart in niveau 3 en nationaal bij de Junioren.
Naast het dressuurwerk kan Ganador ook zonder problemen mee op buitenrit. Hij is kortom een ideale leermeester voor een jonge en/of ambitieuze ruiter/amazone.

Ganador is meermaals klinisch en röntgenologisch goedgekeurd (als 3-jarige, als 7-jarige). Foto's en verslagen zijn beschikbaar via e-mail. Overkeuren is uiteraard toegestaan, k.k.

We bieden Ganador aan in opdracht van zijn eigenaar, alle contactgegevens zijn beschikbaar op aanvraag. Onderhandelingen over de prijs verlopen rechtstreeks met de eigenaar.

Hogere prijsklasse (>25.000€)

Stamboom

Vader Vivaldi
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Farrington
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Chronos
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
CDN Sint-Truiden 2022 Junior Individuelle 63,75%
CDN Zandhoven 2022 Junior Individuelle 64,55%
Regionale dressuur VLP 2021 niveau 3.3 64,85%