We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

So What SG 
Merrie, donkerbruin, 14-05-2022
So Perfect x Quarterback x Hemmingway 

Uit een van onze beste moederlijnen bieden wij aan het met veel schwung bewegend So Perfect merrieveulen “So What SG”uit de beroemde Lantana lijn. Grootmoeder Lanatana V is de moeder van vele goede sport- en keuringspaarden. Zo is ze de moeder van Vitana V (mv Donnerhall) die Internationaal GP heeft gelopen onder Madeleine Witte en Morgan Brabançon. Vitana V is weer de moeder van Cennin welke vele Internationale GP successen heeft behaald onder Madeleine Witte. Verder is Lantana V de moeder van Lantanas die is goedgekeurd bij het KWPN en en wordt opgeleid door Charlotte Fry. Lantana V is de overgrootmoeder van de hengst Dark Rousseau welke is goedgekeurd bij het KWPN.

Moeder Hytana V heeft het Elite Predicaat en is een zeer sterk bewegende dochter van de beroemde hengst Quarterback welke vele goedgekeurde hengsten en sportpaarden in Duitsland heeft gebracht.

Stamboom

Vader So Perfect
Vader van vader Sezuan
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Shakira
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Hytana
D-OC, Elite, Ibop (drs)
Vader van moeder Quaterback
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Lantana V
Preferent, Prestatie, Ster
v.m.m.
m.m.m.