We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super lieve, "opstappen en rijden", kwaliteitsvolle KWPN PROK D OC sport/fok merrie.

Just Wimphof 
Wat een start hebben Just Wimphof en Renate in 2023 gemaakt.H.K. Den Bosch; Winnaar VHO-Trofee met een score van 78.13% Jumping Amsterdam; 2e Kür op Muziek Intermediaire I 77.42%Jumping Amsterdam; Winnaar Prix St. Georges met een score van 73.246%Bodegraven; Winnaar Prix St. Georges met een score van 75.22%Dit jaar werd op de KWPN-Hengstenkeuring een zeer talentvolle zoon van hem aangewezen genaamd Pirelli, Just Wimphof x Governer x Vivaldi gefokt door Maas en Marianne iHendriksen. Zijn nakomelingen vallen op door hun 'rittigkeit', aanleuning en sterk achterbeen. 

Ik heb Ozzy sinds veulen af aan en bijna elke dag in de hand gehad/grondwerk gedaan en succes ervaringen gestapeld. Sinds juni 2022 is zij min. 3x per week getraind. Rustig aan opgebouwd aangezien zij nog groeiende is. Inmiddels is zij heel stabiel en voelt heel vertrouwd onder het zadel. Zij is meerdere keren verhuisd en op vreemd terrein/bos te rijden en zou ook geschikt zijn voor overgang van pony naar paard.

Ze is bekend met balkjes/boomstammetjes lopen,  longeren, dubbele lijnen, vlaggen, paraplu's, buiten rijden binnen en buitenbak, spiegels en trailer mak. Karakter; meer betrouwbaar/vertrouwd op haar leider dan sensibel.Ze is sociaal in de wei en in de omgang super lief en mensgericht. 

Geen (stal) gebreken. Geënt, ontwormd, recent tandarts geweest en 01-2022 Röntgenologisch goedgekeurd voor de sport, rapport aanwezig. PROK & D-OC predicaat. Opnieuw keuren k.k. op stallocatie of binnen straal van 25 km van haar stal.

Prijs op aanvraag (iets hogere prijs klasse) bij interesse hoor ik graag wat voor tehuis u voor haar heeft.Stamboom

Vader Just Wimphof
PSG Inter I
Vader van vader De Niro
Grand Prix
v.v.v. Donnerhall
Grand Prix
m.v.v. Alicante
Z2
Moeder van vader Rastede
Elite, Sport, Z2
v.m.v. Riccione
ZZ Zwaar
m.m.v.
Moeder Zifa AKW
Ster, EPTM, Int. Mennen
Vader van moeder Tango
Grand Prix
v.v.m. Jazz
Grand Prix
m.v.m. O.Bertje
Moeder van moeder Sunday AKW
Elite, Pref. Sport, PSG Inter I
v.m.m. Cocktail
Grand Prix
m.m.m. Daphne
Elite, Pref, Prestatie