We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na zoveel mooie jaren met Viscaya gaan we een nieuw huisje voor haar zoeken. Mijn dochter van 20 gaat op kamers, dus het is tijd om afscheid te nemen van onze lieve Vis. We hopen een nieuwe ruiter blij te maken met deze gave dressuurpony. Ze is een echte leermeester.  

Viscaya is een E-pony, maar je kunt er heel goed mee bij de paarden rijden, want ze is paardgefokt (Gribaldi x Dublin, dus een halfzusje van Totilas). Ze is Z2 geklasseerd bij de pony's en Z1 geklasseerd bij de paarden. Recent nog met winst gestart. Het is een echte dressuurtopper en ze heeft al heel wat oranje lintjes mee naar huis genomen. Ze heeft al veel gezien, ook kampioenschappen, dus het is een feestje om haar mee op wedstrijd te nemen.

We hebben haar klinisch laten keuren op 29-11-2022 en ze is klinisch goedgekeurd voor de sport (Z1) zonder bemerkingen. 

Ze is lief in de omgang, braaf bij de hoefsmid en tandarts. Ze is altijd netjes bijgehouden met enten, ontwormen, hoefsmid en de tandarts. Loopt zonder problemen op de trailer. Geen stalgebreken. Ze is fit en gezond (uiteraard voor zover wij weten). Ze is braaf op de weg. Ze is gewend om dagelijks over straat te gaan naar de rijbaan. Ze meet officieel 1.55, maar oogt wel wat groter en haar gangen voelen dan ook meer als een paard. Ze heeft 3 fijne gangen en is prettig te rijden. Misschien niet voor een echt heel jonge beginner. Maar als je al een beetje ervaring hebt, kun je lekker op stap met haar. Mijn dochter was zelf 14 toen ze haar kreeg (we hebben haar 6 jaar). Viscaya gaat graag naar een adres waar ze dagelijks naar buiten kan en waar een nieuwe ruiter lekker met haar aan het werk gaat. Viscaya is 20, maar dat zou je niet zeggen als ze de ring in komt.

Vraagprijs €4.250,- inclusief Anatomica zadel, hoofdstel en toebehoren.

Klinkt Viscaya als een goede match voor jou? Je kunt me appen op 06-22606321

Geen handelaren of maneges. 

Stamboom

Vader Gribaldi
Vader van vader Kostolany
v.v.v. Enrico Caruso
m.v.v. Kapstadt
Moeder van vader Gondola II
v.m.v. Ibikus
m.m.v. Gloria VI
Moeder Madam
Vader van moeder Dublin
v.v.m. Ulft
m.v.m. Sulana
Moeder van moeder Allegro
v.m.m. Safari
m.m.m. Siwanta