We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Filmpjes en meer gegevens via Whatsapp aub.Fa
Achille Van De Kempenhoeve is een lieve driejarige ruin.  Hij is erg nieuwsgierig en zal spontaan bij jou komen in de stal.  Braaf bij poetsen, laden,...... Als je de basisgangen van Achille bekijkt valt de kwaliteit direct op.  Slechts zelden zal je zo een krachtig achterbeen terugvinden bij een 3-jarige pony.  Takt en regelmaat zijn de woorden die terugkomen, gecombineerd met zeker voldoende vermogen en een leuke parabool in de sprong.  Dit doet ons vermoeden dat deze pony kan dienen in de drie disciplines. Achille is nog maar net zadelmak en is al 1 keer mee geweest op wedstrijd.
Fantast van de kempenhoeve is zijn vader.  De levendige en attente Fantast is een bijzonder dressuurpaard, en dit niet alleen omwille van zijn afstamming. Fantast was fantastisch op de keuring. Een mooie en sterke achterhand wordt zeldzaam, hier ontbrak die niet. Wij zagen hier een heer van stand die nog hengst durfde te zijn. Hij heeft een goed ruggebruik en de verruimingen waren aansprekend. Een achterhand die zo mooi meespoort in uitgestrekte draf is niet zo vanzelfsprekend bij een 7-jarige. Fantast van de Kempenhoeve verdient merries van fokkers die geloofden in Pavarotti en opkeken naar Donnerhall.  In de vaderlijn zit  Pavarotti van de Helle. Deze Pilot zoon heeft zich ontpopt tot een veelzijdige vererver. Hij leverde niet alleen springcracks (zoals Quintus met wijlen Jean-Claude van geenberghe, Bon Ami, Volare Van De Bunte en Amadeus van de Boswinning), maar tevens kwaliteitsvolle dressuurpaarden zoals wijlen Paganini (gewezen toppaard van Jeroen Devroe), Quavarotti en Pava Jr. Van de Helle.  
Langs Moederzjide vinden we Madam Michelle terug.  Zij is de dochter van Leuns Veld's Zandro.  Leuns Veld's Zandro is een 1,49 metende schitterende rijtypische bruine hengst. Volgens het juryrapport heeft hij veel aanleg als dressuur- en voldoende aanleg als springpony. Hij beschikt over zeer goede en correcte basisgangen, met takt en regelmaat, goed gedragen met een opvallend krachtig achterbeen gebruik. De hengst heeft een goede zelfhouding en veel balans. Daarnaast is hij gemakkelijk in de omgang en rustig op stal.  

Stamboom

Vader Fantast van de Kempenhoeve
Vader van vader Pavarotti V/D Helle
v.v.v. pilot
m.v.v. Dixi
Moeder van vader Ratina van de kempenhoeve
v.m.v. donnerhall
m.m.v. Nouska
Moeder Madam Michell
Vader van moeder Leuns Veld's Zandro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Madam's Melanie
v.m.m.
m.m.m.