We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Leuke lieve 7-jarige ruin zoekt een nieuwe ruiter. 

Kilchoman is een fijn, groot 7-jarig paard. 
Hij is als 4-jarige beleerd en uitgebracht in het L-dressuur. Ook is hij als 4-jarige mee geweest op vakantie in het bos. Buitenrijden vindt hij geweldig.  
Tijdens de corona-periode heeft hij stilgestaan. 
Afgelopen winter is hij door een professionele springruiter gereden en heeft hij diverse BB en B parcoursen gelopen. De basis van het springen is hem bijgebracht. Huidige amazone mag door blessure niet springen, dus hij wordt nu enkel dressuurmatig getraind. 

Kilchoman is in omgang een lief en knuffelig paard en hij is dol op borstelen. Tijdens het rijden heeft hij een consequente, zekere ruiter nodig die hem kan leiden en vertrouwen kan geven. Hij is niet geschikt voor beginners. Onder het zadel is het een sensibel paard die graag voor je wil werken.

Hij is bij ons geboren, dus zijn hele geschiedenis is bekend. I.v.m. zijn grootte heeft hij de tijd gekregen om uit te groeien, maar is nu klaar om echt aan het werk te gaan. Hij is röntgenologisch gekeurd op de benen, foto's zijn aanwezig. Voor heeft Kilchoman iets ongelijke hoeven (zie ook foto), met regelmatig en goed bekappen is dit prima te reguleren.  

Kilchoman is een leuk sportpaard voor de toekomst. Gezien de familielijn, zijn galoppade en snelle reflexen denk ik dat hij ook geschikt zal zijn voor de eventing. Een heerlijke allrounder. 

Voor meer informatie stuur een berichtje of whatsapp naar 06 50 491 175   

Stamboom

Vader Ferrari
Vader van vader Thunder van de Zuuthoeve
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Feequinox Filonia
Vader van moeder Zirocco Blue
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Milonia
v.m.m. Caruso
m.m.m.