We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens tijdgebrek en omdat hij echt meer aandacht verdient verkoop ik mijn paard Conquest.

Ik heb Conquest toen hij 3,5 jaar was rechtstreeks van de fokker gekocht en heb hem zelf beleerd. Hij is spring gefokt en heeft hier veel talent voor, in onze jonge jaren hebben we ook cross hindernissen gesprongen maar ik was niet stoer genoeg om dit echt door te pakken. We zijn wel blijven springen maar nooit op wedstrijd. Dressuurwedstrijden hebben we wel samen gereden tot en met het M1 en in het viertal. Met het viertal zijn we op de Nederlandse Kampioenschappen in 2014 reserve kampioen geworden. Sinds ik kinderen heb, hebben we geen wedstrijden meer gereden maar we zijn wel blijven trainen. 

Conquest is een harde werker. En naast dressuur en springen houdt hij ook van een buitenrit, heeft hij een goede basis in grondwerk en is hij beleerd voor de kar. Hierin is hij niet 100% bevestigd en dit is alweer enige tijd geleden. Ik vind hem persoonlijk wel een erg knappe uitstraling hebben aangespannen. Naar buiten (onder de man) gaan we regelmatig, bij voorkeur wel onder begeleiding van een fietser of andere ruiter. Hij is goed verkeersmak. 

Aan de hand is hij super betrouwbaar, mijn kinderen kunnen hem ook op de wei zetten (zie foto's), hij is braaf bij de hoefsmid, dierenarts, tandarts en op de trailer. Met rijden heeft hij echter wel een ervaren ruiter nodig die de leiding neemt. Hij is heel braaf, maar niet altijd zo stoer als hij eruit ziet. Dan moet hij echt overtuigd worden. Er hebben wel onervaren ruiters met hem gereden, zelfs kinderen, maar altijd onder begeleiding en in de bak.

Voor meer informatie of filmpjes, bel of app me gerust op 06-22226604.

Stamboom

Vader Solitair
Vader van vader Voltaire
v.v.v. Furioso II
m.v.v. GoGo Moeve
Moeder van vader Nigrante
v.m.v. Libero H
m.m.v. Jubilante
Moeder Vivace
Vader van moeder Karandasj
v.v.m. Fedor
m.v.m. Corrie
Moeder van moeder Bolita
v.m.m. Ulft
m.m.m. Tolita

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
NK Viertal 2014 L 2