We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Spice Girl STK (Just Wimphof x Uphill)

Spice Girl STK merrie geboren op 24-05-2022 Mooi correct merrieveulen met goed fundament en 3 goede gangen. Heeft een lief en leuk karakter en komt dagelijks in de hand. Komt uit een mooie moederlijn met veel sport.

Moeder Golden Girl meet 172 cm. Heeft niet in de sport gelopen en dient enkel is fokmerrie. Zij is volle zus van de twee Lichte Tour paarden Amber en Bandiet. Haar zus Amber heeft de KWPN goedgekeurde hengst Lewis (Grand Galaxy Win) gegeven. Verder komen er nog veel sportpaarden uit deze lijn.

Spice Girl haar vader Just Wimphof doet het voortreffelijk in de sport en kreeg uit zijn eerste jaargang maar liefst 3 hengsten KWPN-goedgekeurd, n.l. Nick Wimphof mv. Bordeaux, Number Two mv. Ferro en Network m.v. Negro. Zijn nakomelingen lopen zeer stabiel onder het zadel, deze eigenschappen heeft hij zeker meegekregen van 'De Niro' en zijn sterk verankerde moederstam waar ook de Tophengst Don Schufro uitkomt.

Stamboom

Vader Just Wimphof
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante B
Moeder van vader Rastede
v.m.v. Riccione
m.m.v. Sabriena
Moeder Golden Girl
Vader van moeder Uphill
v.v.m. Oscar
m.v.m. Naomi Ceroon
Moeder van moeder Urbania
Ster, Preferent
v.m.m. Cabochon
m.m.m. Nicolet
Keur, Preferent, Prestatie