We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens omstandigheden overcompleet geworden.
Als 2-jarige aangeschaft, dus totale geschiedenis bekend.
Met pijn in ons hart zetten wij onze Gribaldi te koop. Hij is Z2-geklasseerd en wordt momenteel op ZZ-licht niveau gereden.
Hij is gewend overdag in de wei te lopen bij zijn vriendjes.  Hij loopt zonder ijzers, net zoals zijn vriendjes die ook in de wedstrijdsport gereden worden op Z2-niveau (19-jarige) en op Inter I niveau (13-jarige). Hij krijgt onbeperkt hooi. Dit gunnen wij hem ook voor de rest van zijn leven.
Het is een super fijn, lief en vriendelijk paard. Makkelijk te laden op de trailer, zowel alleen als met een ander. Makkelijk met scheren en met bekappen. Ik train hem 4 x per week dressuurmatig en ga 1 x per week met hem het bos in en de hei over. Meestal ga ik alleen, maar ook wel eens met iemand samen. Hij is daarmee super braaf. Hij loopt ook het water in en is niet bang voor fietsers, brommers, auto’s, tractoren en vrachtwagens.
Al met al denk ik dat het echt een droompaard is. Wij zoeken een 5-sterrenhuisje voor hem en hebben geen haast met de verkoop.
Prijs op aanvraag, wel hogere prijsklasse.

Filmpje: 

Stamboom

Vader Delamanga
Vader van vader Dr. Jackson
v.v.v. Dream of Glory
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Gribaldi
Preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. OO Seven
m.m.m.